HTML

Tromsø

Friss topikok

2013.11.13. 14:34 elzazi

Tizedik fejezet

... a lelek torvenyei. Azaz: Whoever wanted to break your heart, never be afraid of opening it again. :))

Dragaim! Regen jelentkeztem, most viszont megujult erovel es eletcelokkal itt vagyok.

Par, nagyon szemelyes gondolatot szeretnek megosztani ma. :))

Eloszor is, amire az elmult harom hetben rajottem, az az, hogy kovetni kell a szivunket mindig. Nem azert, mert ez klise, meg nem is azert, mert tul kell agyalni a dolgokat, egyszeruen csak azert, ha oszintek vagyunk magunkkal szemben, akkor megkonnyebbulunk. Es ha oszintek vagyunk masokkal is szemben, ha nem fojtjuk el magunkban azt, hogy azt mondjuk, szeretjuk a masikat, ha vallaljuk az erzelmeinket (legyenek azok veltek vagy valosak), akkor megkonnyebbulunk. :)) Jol olvasod, en is felszabadultam!

A masik dolog, amirol irni szeretnek, ez az igazi-kerdes. Szerintem nincsen igazi. Lehet ezen vegletekig filozni, de nincs. Nem az szamit, hogy ki a nagy szerelem, meg a szenvedely. Az szamit, ki az, aki Melletted all ki. Ahogy Gergo mondta: az mindegy, hogy mi mellett all ki, ha Melletted nem. Es ez mennyire igaz! Lehet, hogy mindenkinek az eleteben van nagy szerelem, nem tudom. Lehet, hogy az enyemben is volt mar, vagy csak meg uton van, ki tudja. Esszel nem adhatunk valaszt olyan dolgokra, amiket csak erzunk. Lehetetlen megfogalmazni. Csak tenni kell, hajt a labunk.

Tegyuk fel, hogy van Eletedben a nagybetus szerelem. De a vegen megis mashoz mesz felesegul vagy ferjul. Neki szulsz gyereket. Lehet, hogy a rovid volt az Igazi (valoszinuleg csak azert, mert nem lattad at a hibait, mert nem teljesedhetett ki es konnyu sok mindent elkepzelni), de hosszu tavon a "nemigazi" lett a nyertes, mert neki szulsz gyereket, vele elsz, vele mergelodsz, de ot szereted. Mert o meg tud nyugtatni - nem kell mindig ajtocsapkodosat jatszani. :))

A fogyasztoi tarsadalom. Idonk nincs. Turelmunk sincs nagyon. Nem tudunk varni. Nemcsak Te nem, en sem. Ezert rohanok mindig a dolgok elebe, belekepzelek dolgokba, szavakba, mozdulatokba tobbet, olyat, ami nem is letezik talan. De ez sem baj. Mint ahogy mindenki masnak, nekem is ido kell. Marmint hozzam. Es, meg kell talalni az arany kozeputat. Tul ovatosnak lenni es nyitottnak lenni egyidejuleg.

Marci azt mondta, mindannyian csomagok vagyunk. Ezzel tokre egyetertek. Mindenki egy csomag. Ebben benne van a kulso is, a belso is, minden. Csomagnak lenni.. hm. Hogy is fogalmazzam. Ez olyan, mint egy hatizsak. Osztalykirandulasra hiaba mondjak el, hogy mit pakoljatok bele, mindenki mast pakol. Ez is olyan egyszeru: mert masfelek vagyunk. Mas a multunk, mas a jovonk, es ha elhatarozas van, felvallalas, akkor sem megy kompromisszumok nelkul. Nem bizony! Tehat ismet turelem kell.

Meg egy klises igazsag: sebzett sziv csak sebezhet. Es? Grace azt mondta, minel melyebb a seb, annal nagyobb lesz a var rajta, vagyis a borunk megvastagszik. Es megerosodunk tole.

Mondjatok mindig azt, amit ereztek, ne hallgassatok el Szeretteitek elott,es ne felejtsetek el tancolni! :))

A sziv lebeszelheto. Ra sosem.

xxx :)))

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem lelek


A bejegyzés trackback címe:

https://trollsandfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr725631438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása