HTML

Tromsø

Friss topikok

2013.12.16. 08:15 elzazi

Tizenhatodik fejezet

Julebord II. 

A szombati napomról írnék elsősorban, ugyanis ezen a napon volt a tanáris julebord. Félelmetes, hogy ezek a partik egyre durvábbak - 4-re értem haza....

Par pillanatkepet osztanek meg az estebol - ejszakabol.

1. A norveg karacsonyi menu nagyon finom. Volt pinnekjøtt (szaritott baranyborda), porkolt szalonna (a teteje ropogosra piritva), karfiolsalata, kaposztasalata (a lila kaposzta), kolbasz, desszertkent pedig puding. Hu,de finom volt, most meg a gondolatara is osszecsordul a nyal a szamban..

2. A norvegoknak mar par uveg sor is beut. Na ilyenkor levetkozik tartozkodasukat es olelgetosek, mosolygosak lesznek.

3. A ceges partik brutalisak. Iszol, es mindenkivel ossze akarsz jonni. 40 evesen, 2 gyerekkel a nyakadon, ramaszol 23-30 eves fiukakra. (bloa..)

4. A szulinapodat pont akkor unnepled, mint amikor a tanaris julebord van, ezert nem tudsz elmenni, de meghivod a kollegaidat. Kiberelsz egy bulihazat (megiscsak most lettel 30, na!), es fel 3 korul beesik 20 felig reszeg, vagy tan egeszen az, am nagyon vidam kollegad (amivel kb. egy szempillantas alatt megduplazodik a partid letszama! :D)

5. Megerkezven a szulinapi partira, olyan kollegakkal is talalkozol, akik mar ott vannak, de mar elkoszontek Toled, hogy mennek haza, mert faradtak.

6. Latod az igazgato helyettest tancolni - EPIC. Te is tancolsz vele. - EPIC a negyzeten.

7. Ha tancolni akarsz valakivel, Neked kell felkerni, (a ffiak nem tolonganak, meg amugyis a no iranyit. --> nekem valo tarsadalom!!! :DDD)

8. Ra ket napra, hetfon, mindenkinek vorosnyul szeme van, de cinkosan osszemosolyogtok. :-)))

Remek volt!

Szólj hozzá!

Címkék: julebord


A bejegyzés trackback címe:

https://trollsandfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr425681851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása