HTML

Tromsø

Friss topikok

2013.11.15. 12:45 elzazi

Tizenegyedik fejezet

Farmerpentek.

Ahhoz, hogy megertsd, mi megy itt nap mint nap a tanariban szorakozas es hulyules cimen, muszaj elmeselnem, hogy a tanari kar atlageletkora 35-40 korul mozog, magyarul tok sok a fiatal tanar. Van egy eros mag, 4-5 ferfitanarbol all, akik facebookon is oltjak egymast, meg eloben is megy a moka, a kore-mailek, meg a tobbi. Na szoval, ebbe a blokkba tartozik Andreas, Paul, Kay es valamilyen szinten Lars Petter es Sturla is. Az elso harom tanar kozul mindig van valamelyikuknek agymenese, ami vagy valami vicces otlet, vagy tenyleg jo, mert csapatepito is. Peldaul, multkor Sturla beirta a forumra, hogy van 48 tekercs wc-papirja, amit most eladna, es Paul jelentkezett ra. Ez oktober 30-an volt, mikor egyutt kajaltunk (mindenki hozott valamit, amit beledobott a kozosbe), mire jott a kovetkezo e-mail, hogy Paul elcsapta a hasat, erre Kay valasza, hogy meg jo, hogy most vasarolt be wc-papirbol, es amugyis, Sturla milyen cseles, hashajtot rak a kajaba, hogy legyen, aki megvegye a wc-papirjait.

Ilyen volt az egy honapja elkezdett farmerpentek. Ennek a lenyege, hogy pentekenkent mindig jojjunk farmerban, mert az jo. Andreas otlete volt, es hogy ne felejtsuk el soha, midnig posztol valamit facebookra, vagy kuld egy kore-mailt. Na a multkor pl. korbekuldott egy kepet, ahol 5 ilyen Halle Berry-kaliberu csaj allt, kerteszfarmerrovidnaciba, hogy o holnap ilyet szeretne latni, mire Ane visszakuldott neki egy csapat kerteszfarmernacis kamionsofor kepet, hogy: de pedig ilyet fogsz.

Ezek az e-mailek, kommentek idonkent megedesitik vagy hogy is mondjam, megfuszerezik az amugyis esemenydus napjaimat, idonkent (plane, ha ertekezlet alatt olvasok e-maileket), nagyon vissza kell fognom magam, hogy fel ne vonyitsak. :DD

Na de, amiert a mai bejegyzest kezdtem, az az, hogy vegre, egyszer, nem felejtettem el, es elkertem Ingitol a farmerdzsekijet, meg elhoztam a farmerminiszoknyamat. Kath-Maikennel keszult is rolunk egy kozos kep, mutatom is: szerintem remek lett, de nem mi nyertuk a Dagens Denim cimet, mert Kay direkt erre az alkalomra vett farmeringet, Ane-n es Lars Petteren pedig farmertornacipo volt, de Paul volt a legtutibb a kerteszfarmerjaban es a rozsaszin ingjeben... :DD De mar az is amugy vicces, hogy ma, ebednel, az egesz tanari kar csupa kekben volt, mindenkin volt valami farmercucc. :))

PS: a kore-mailek vege altalaban Viggonal fut ossze, aki, nem keves sikerrel bar, de hasonlokeppen probalja bevezetni csajoknak a harisnya-csutortokot. Ha-ha.

danemdenim.JPG

 

Szólj hozzá!

Címkék: iskola farmer szorakozas


A bejegyzés trackback címe:

https://trollsandfairies.blog.hu/api/trackback/id/tr305635404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása